Op 10 en 11 maart 2017 zal de eerste editie van L’expo plaatsvinden in Huis het Bosch in Lexmond. Op een beursvloer van ca. 400 m2 kunnen de ondernemers hun producten of diensten presenteren. Naast het gezellige karakter heeft de beurs ook het voordeel dat alle Lexmondse ondernemers nu op 1 locatie zijn geconcentreerd in tegenstelling tot voorgaande jaren tijdens de Open Bedrijvendag. Tijdens deze beurs kunnen zij gezamenlijk het ondernemende, bruisende en vitale Lexmond aan de bezoekers presenteren.

L’expo biedt u als ondernemer deelname aan deze beurs aan!

Beursdata en tijden:
Vrijdag 10 maart 2017 van 14.00 – 22.00 uur
Zaterdag 11 maart 2017 van 10.00 – 16.00 uur
Deelnemers zijn verplicht beide dagen mee te doen.

Keuze standruimte:
U kunt zelf de ruimte van uw stand bepalen.
Er is beschikbaar: 6 m², 12 m², 18 m² of 24 m²
De vierkante meterprijs is € 17,50/m² excl. b.t.w.
(definitieve indeling is afhankelijk van het aantal deelnemers)

Deelnemen aan L’expo 2017? Dat kan!

Aanmelden:

Heeft u interesse in deelname aan L’expo 2017 dan kunt u zich opgeven via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie:

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over de beurs ontvangen dan kunt u contact opnemen met een van de commissieleden:

Frans de Bruyn Steenplaza Frans de Bruyn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans van Dieren Van Dieren ICT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk van Maren Spar van Maren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Kruis Huis het Bosch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Mesker ScootmobielActief Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Walter Kluft Biermans Lexmond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Karin Verhoef DUVAL Bedrijfsondersteuning Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.