Willeke en Suzanne Versluis, 2 zussen uit Lexmond, zijn eind 2018 begonnen om Herbergh “De Drie Snoecken” nieuw leven in te blazen. Wel in een ander jasje dan het café vroeger, namelijk een huiskamerrestaurant. Nu met themadiners, high tea’s, feestelijkheden en vergaderingen. Ook organiseren ze graag een theatervoorstelling.

Voorjaar en zomer 2020

Echter aan alle leuke plannen kwam door Corona onverwachts een einde. Het was wel even schakelen natuurlijk en heel jammer dat we geen groepen meer mochten ontvangen. Ook had Suus net haar andere baan opgezegd in januari, dus dat was wel even slikken. We zijn toen gaan brainstormen over wat er wel kan in deze tijd. We zijn gestart met ‘to go’, lunch en high tea thuis bezorgen en in de zomer, in het weekend, het terras open (toen het weer mocht).

Nieuwe ideeën

Nu zijn we voor de tweede keer dicht en zijn we gestart met een pop-up store in de oude slijterij, met allerlei leuke en bijzondere cadeautjes, ook voor de feestdagen. Uiteraard is het dan ook mogelijk iets lekkers mee te nemen voor thuis. Het fijnste is dat we onze klanten nog steeds blij kunnen maken en we zijn ook heel dankbaar voor de leuke reacties op wat we doen. Dat is waar je het voor doet! 

Elkaar aanbevelen en samenwerken

Als ondernemers kunnen we elkaar helpen, het is voor veel mensen een pittige tijd en voor anderen loopt het juist goed. Uiteindelijk hopen we dat iedereen er gezond doorheen komt, dat is het belangrijkste. We kunnen elkaar aanbevelen en samenwerken waar mogelijk. Deze nieuwsbrief is daar een mooi voorbeeld van, zo leer je elkaar beter kennen. Jullie zijn uiteraard ook welkom om een kijkje te nemen!

 

De Drie Snoecken