Presentatie Regioplan

Kom en praat mee over de toekomst van het techniekonderwijs in de regio en de aansluiting op de vraag vanuit het bedrijfsleven.

________________________________________

Donderdag 21 maart 2019

Theater De Vijfzinnen
Haarstraat 64 in Gorinchem
15.00 - 18.00 uur
________________________________________


Programma:

14.45 uur  Inloop

15.00 uur  Welkom door Ton den Breejen, School & Bedrijf

15.10 uur  De huidige en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de bouwsector - door Anita de Groot,  directeur De Groot & Visser B.V.

15.20 uur  De toekomstige industriële ontwikkelingen en wat dat betekent voor de arbeidsmarkt - door Hans Mosselman, directeur Gain Automation Technology

15.30 uur  Highlights uit het Regioplan Sterk Techniek Onderwijs  - door Krijn Redert, directeur Gilde Vakcollege Techniek en penvoerder regioplan

15.45 uur  Onze vragen aan u….

16.00 uur  Discussiegroepen

17.00 uur  Afronding en netwerken
                 Hapje en drankje

Vanuit de subsidie Sterk Techniek Onderwijs is vanaf 2020 extra geld beschikbaar voor de regio om het techniekonderwijs te versterken.

Daarbij is het doel om het aantal leerlingen dat techniek kiest te vergroten, de aansluiting van onderwijs naar bedrijfsleven te verbeteren en een antwoord te vinden op het tekort naar goed gekwalificeerd technisch personeel in de regio.

Dit is verwoord in een regioplan, dat tot stand gekomen is in samenwerking met gemeentes, bedrijfsleven en het technisch onderwijs.

________________________________________

Aanmelding:
Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, functie, organisatie en e-mailadres.
In de week voor de conferentie ontvangt u een overzicht van de gespreksonderwerpen.

gilde