Op 10 en 11 maart 2017 zal de eerste editie van L’expo plaatsvinden in Huis het Bosch in Lexmond. Op een beursvloer van ca. 400 m2 kunnen de ondernemers hun producten of diensten presenteren. Naast het gezellige karakter heeft de beurs ook het voordeel dat alle Lexmondse ondernemers nu op 1 locatie zijn geconcentreerd in tegenstelling tot voorgaande jaren tijdens de Open Bedrijvendag. Tijdens deze beurs kunnen zij gezamenlijk het ondernemende, bruisende en vitale Lexmond aan de bezoekers presenteren.

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over de beurs ontvangen dan kunt u contact opnemen met een van de commissieleden:

Frans de Bruyn  Steenplaza Frans de Bruyn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans van Dieren      Van Dieren ICT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk van Maren       Spar van Maren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Kruis                 Huis het Bosch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Mesker           ScootmobielActief Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Walter Kluft       Biermans Lexmond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Karin Verhoef        DUVAL Bedrijfsondersteuning Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.