Wij zijn Alex en Dennis van der Linden, vader en zoon, van Bike Totaal van der Linden.

Alex woont al 31 jaar in Lexmond en zoals hij zelf altijd zegt ... "ik kan niks anders dan fietsen maken". Dennis is er geboren en getogen, en erg betrokken bij alles wat er in Lexmond gebeurd.

Alex werkt al vanaf zijn 13e in de fietsenbranche, het begon als vakantiehulp. Al snel werd dit loondienst en de laatste paar jaar was dit filiaalhouder. 21 jaar geleden is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen en heeft een fietsenzaak geopend in Maarssen. Toen Dennis 6 jaar geleden in dienst kwam zijn de ideeën begonnen.

Ik ben Monique Olie, consulente van het 1op1dieet in Lexmond, en mij is gevraagd hier mijn passie met jullie te delen. Het is een onbeschrijflijk gevoel wanneer ik iemand zie binnenkomen die wil afvallen en vervolgens getuige mag zijn van hun succes en stralende gezichten. Het is werkelijk het mooiste wat er is.

Bij het 1op1dieet hebben we een fantastisch resultaatgericht stappenplan ontwikkeld dat mensen helpt bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. En ik geloof dat iedereen in staat is om deze reis naar een gezonder leven te maken. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te begeleiden en te inspireren om met ons mee te doen.

Mijn naam is Michel Brouwer, zelfstandig ondernemer en gestart in 2017. Sinds 2020 woon ik samen met mijn 3 kinderen in Lexmond. Ik ben werkzaam in de ICT-branche en help bedrijven met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations (Finance and Supply Chain Management). Deze laatste heeft de afgelopen 15 jaar verschillende namen gehad waaronder MS Dynamics AX2012, AX2009.

Even voorstellen. Mijn naam is Ben Manschot. Geboren en getogen in Lexmond. Altijd bezig met timmeren, (ver)bouwen en klussen. Velen van jullie zien mij al jaren klussen in ons huis aan de Kortenhoevenseweg 🙂. Een prachtig oud pand in ere herstellen en verbeteren zodat het aan huidige leefeisen voldoet en ook gelijk energiebesparende maatregelen meenemen. Kost wat tijd, maar we zijn er bijna... Ik woon er met veel plezier samen met mijn vrouw en drie kinderen.

Maria de Jong werkt in mei een jaar als Media Adviseur voor Kontakt Mediapartners. Zij vertelt over haar veelzijdige job en wat dit werk zo leuk maakt. “Je hebt echt een adviserende rol.”
Kontakt Mediapartners (KMP) is een online en offline mediabedrijf, dat zich al bijna 40 jaar een specialist binnen de communicatie mag noemen. Het bedrijf is wekelijks verantwoordelijk voor dertien edities van nieuwsblad Het Kontakt, waarbij iedere editie ook zijn eigen website heeft. Daarnaast geeft men magazines uit, produceert men flyers en denkt KMP mee met bedrijven over social media gebruik en andere online oplossingen.