Wij zijn Richard, Rolf en Ronnie. Drie vrienden, geboren en getogen in de streek Vijfheerenlanden en alle drie woonachtig in Lexmond.

In ons dagelijks leven zijn wij actief in de Geometrie, Brandpreventie en ICT. Doorgaans in het weekend actief met de kids, sporten en uiteraard bier drinken. En laten wij nu van die hobby een leuk idee hebben bedacht: een eigen bier maken.

Waarom? In de coronatijd konden we niet meer sporten en de scholen gingen op slot. Wat doe je dan? Inderdaad: een eigen bier maken. Het idee is ontstaan op de achterkant van een bierviltje, hoe kan het ook anders?

Brengt identiteit tot leven

Mijn naam is Thamara van Meeteren-Molenaar. Dat laatste deel van mijn achternaam zegt de meeste potlooiers vast wel iets, want ik ben geboren en getogen in Lexmond en sinds 2019 woon ik ook weer hier met mijn gezin. 

Na ruim 20 jaar bij diverse drukkers en reclamebureaus te hebben gewerkt, heb ik onlangs de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Beter gezegd; de sprong in het diepe!

In mijn carrière als grafisch ontwerper heb ik al enorm veel mooie dingen mogen maken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van een nieuwe visuele identiteit met alles wat daar bij komt kijken, tot aan brochures, advertenties, POS materiaal, verpakkingen. Zowel offline als online uitingen.

In december 2020 zijn wij, Arjan Lakerveld, Johan Koster en John Kooyman, gestart als zelfstandig ondernemer. Na jarenlange ervaring en expertise op uiteenlopend installatietechnisch gebied wilde wij ons inzetten voor een eigen klantenkring.
Wij zijn Installatiebedrijf Midden-Nederland. Een allround installatiebedrijf met passie voor het vak en bakken met ervaring. Met ons gedreven team van professionals staan wij graag voor u klaar.

Goed Volk Ontwerp, jouw creatief grafisch ontwerpbureau

We luisteren, bedenken, ontwerpen en zijn er voor jou. Dat is ons credo. Goed Volk Ontwerp bestaat sinds 2013, we zijn een creatief grafisch ontwerpbureau werkzaam vanuit misschien wel 1 van de mooiste kantoorlocaties van Nederland. We mogen werken vanuit de Bonkmolen in Lexmond, randje Meerkerk. Een speciale plek met familiehistorie.

Hallo Lexmondse mede ondernemers,

Wat leuk dat ik me op deze manier mag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Wim de Jong, geboren en getogen in Lexmond.
Met mijn vrouw Jo-Anne en mijn zoon en dochter Aron (2) en Nora (4) wonen wij samen met mijn ouders op een boerderij op de Korthoevendijk 18.

 Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en gezonde voeding. Na het volgen van de juiste opleidingen en met de ervaring die ik zelf heb opgedaan, heb ik vorig jaar besloten om mijn eigen personal trainings bedrijf op te richten met de toepasselijke naam Farm Fit Training.