Beste Potlooiers, LOV-leden, 

Sinds april 2020 is Lexmond een bouwbedrijf rijker.

Mijn naam is André van Bruchem, 53 jaar en timmerman in hart en nieren. Om die reden ben ik ruim 14 jaar geleden eigen baas geworden en heb ik Bruchem Bouw- en Timmerwerken (BBT) opgezet. Alles wat te maken heeft met timmer- & bouwwerkzaamheden pak ik met beide handen aan.

Ik heb door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van andere ZZP-collega’s die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van tijdens een grote klus. De handen ineen slaan om het beste en mooiste resultaat te behalen staat voorop.

Ik denk graag met de klant mee om een idee te verwezenlijken. In mijn vak is niks leuker dan een tevreden of zelfs enthousiaste klant.

Naast dat ik veel voor de ander bezig ben, heb ik ruim een jaar lang ons eigen huis aan De Laak verbouwd. Sinds april 2020 woon ik daar op nummer 41 met mijn vriendin Henriëtte en haar kinderen Anouk en Erik (mijn zoon Rick en dochter Eva zijn beiden het huis al uit). Op het resultaat ben ik persoonlijk erg trots en dit geeft mij energie om ook voor de ander werk op te leveren dat helemaal past bij de wensen en verwachtingen.

Van nieuwbouw tot verbouwing en van onderhoud tot renovatie: Bruchem Bouw- en Timmerwerken staat voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bel gerust 06-51 53 48 20 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens, 

André van Bruchem
Bruchem Bouw- en Timmerwerken
De Laak 41 Lexmond

 

André van Bruchem