Hallo Lexmondse mede ondernemers,

Wat leuk dat ik me op deze manier mag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Wim de Jong, geboren en getogen in Lexmond.
Met mijn vrouw Jo-Anne en mijn zoon en dochter Aron (2) en Nora (4) wonen wij samen met mijn ouders op een boerderij op de Korthoevendijk 18.

 Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en gezonde voeding. Na het volgen van de juiste opleidingen en met de ervaring die ik zelf heb opgedaan, heb ik vorig jaar besloten om mijn eigen personal trainings bedrijf op te richten met de toepasselijke naam Farm Fit Training.

In mei 2021 heb ik de sprong gewaagt en mijn carriere in de autowereld vaarwel gezegd. Voor ons een spannende maar wel de juiste keuze.

 

De huidige sporters zijn met name mannen in de leeftijd tussen de 30 en de 60 jaar die willen werken aan een gezond en sterk lichaam. In de loop van de jaren en door een drukke en ongezonde levensstijl verandert je lichaam en loop je tegen steeds meer ongemakken aan:

-          Bewegen wordt moeilijker en spierkracht neemt af

-          Sneller ziek

-          Kleding die strakker gaat zitten

-          Schamen voor je eigen lichaam

-          Over- of ondergewicht

-          Laag energieniveau gedurende de dag

Met de juiste training, maar zeker ook met de juiste voeding en eventuele aanvullingen zijn dit soort klachten weer snel weg te werken.

Wat resultaten die de huidige sporters hebben behaalt:

-          Hun shirt weer uit durven doen op het strand

-          Zonder schuldgevoel een biertje/wijntje te drinken of een bitterbal te eten

-          Actief kunnen spelen met (klein) kinderen

-          Kleren die weer normaal passen

-          Energie gedurende de dag

-          Vage rug- en knieklachten die zijn verdwenen

-          Immuumsysteem dat weer optimaal werkt 

Kortom, het lichaam kan weer doen wat jij er van vraagt.

Dit doen we door te focussen op 2 fundamenten:

Training: Iedereen start op zijn eigen niveau en we beginnen altijd met de basis. Kracht- en spiermassa opbouw en je lichaam weer leren kennen is hier het uitgangspunt. Van daar uit gaan we verder bouwen naar het doel dat je voor ogen hebt.

Voeding: Dit is in het hele process het belangrijkste. Voor het herstel na de training, maar juist ook om je lichaam in de juiste staat te krijgen om bijvoorbeeld vet te verliezen en weer spieren op te bouwen. Ook kijken we hier naar naar je slaappatroon en stressfactoren, omdat ze in dit process essentieel zijn in het behalen van je doelen.

Ben je klaar om te werken aan een gezond en duurzaam lichaam? Bel me gerust voor een kennismaking op 06-43494271 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens!

Wim de Jong

Farm Fit Training

Farm Fit Training