Goed Volk Ontwerp, jouw creatief grafisch ontwerpbureau

We luisteren, bedenken, ontwerpen en zijn er voor jou. Dat is ons credo. Goed Volk Ontwerp bestaat sinds 2013, we zijn een creatief grafisch ontwerpbureau werkzaam vanuit misschien wel 1 van de mooiste kantoorlocaties van Nederland. We mogen werken vanuit de Bonkmolen in Lexmond, randje Meerkerk. Een speciale plek met familiehistorie.

Vanuit onze drie disciplines; concept, grafisch ontwerp en webdesign bedienen we jullie graag. Dit doen we niet alleen maar als het nodig is met een team van specialisten bijvoorbeeld op het gebied van webdevelopment, copywriting, drukwerkbegeleiding, internetmarketing of fotografie.

Elke opdracht is anders en vraagt om een andere aanpak,
maatwerk voor jou en je uitdaging dat is wat wij aanbieden.

We staan als Goed Volk Ontwerp midden in de samenleving. We zetten ons geregeld in voor plaatselijke (sport)verenigingen, goede doelen of initiatieven die de gemeenschap verbinden. Ook ondersteunen we deze partijen door middel van te doen waar we goed in zijn namelijk creatieve concepten bedenken.

Samenwerken?
Mogen wij je helpen je helpen bij jullie communicatievraagstuk?
Wil je met ons kennismaken?

Neem dan contact met ons op en we starten eerst met een bakkie koffie of kop thee om de uitdaging haarscherp boven tafel te krijgen.

Bellen mag altijd 0183-730475, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Creatieve groet en tot ziens!

Arine Gijsbers-Bovekerk

www.goedvolkontwerp.nl

Arine Gijsbers Bovekerk