Brengt identiteit tot leven

Mijn naam is Thamara van Meeteren-Molenaar. Dat laatste deel van mijn achternaam zegt de meeste potlooiers vast wel iets, want ik ben geboren en getogen in Lexmond en sinds 2019 woon ik ook weer hier met mijn gezin. 

Na ruim 20 jaar bij diverse drukkers en reclamebureaus te hebben gewerkt, heb ik onlangs de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Beter gezegd; de sprong in het diepe!

In mijn carrière als grafisch ontwerper heb ik al enorm veel mooie dingen mogen maken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van een nieuwe visuele identiteit met alles wat daar bij komt kijken, tot aan brochures, advertenties, POS materiaal, verpakkingen. Zowel offline als online uitingen.

Ik heb voor veel bekende namen gewerkt, denk hierbij aan o.a. Primera, Douglas, Tempur, Peeze en vele anderen. Eigenlijk teveel om op te noemen. Ken je het logo van gemeente West Betuwe? Dan ken je mijn werk zeker!

Naast het bovenstaande heb ik ook het nodige gedaan voor het onderwijs, magazines (bekende uitgevers als Sanoma) en in diverse branches binnen het mkb.

Mijn grootste passie is branding. En voor wie dan denkt aan logo’s, huisstijlen en marketing, het is zoveel meer dan dat. Branding is het omzetten van de waarden van je bedrijf in een visuele identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Een goede branding vindt je terug in alle uitingen en communicatie van een merk, pas dan gaat het echt leven bij de klant. Een goede branding speelt een superbelangrijke rol voor de herkenbaarheid van je bedrijf/merk. Het onderscheidt je van de rest!

Goede branding is simpelweg het middel om je product of dienst gemakkelijk te verkopen.

Waarom dan voor mijzelf? Misschien een beetje tegenstrijdig maar ook simpel. In de reclame is veel opsmuk en dat past niet bij me. Sterker nog, het ging me steeds mee tegenstaan.

Immers een mooi verhaal over branding houden kan iedereen, maar iets maken waarbij de klant ziet en voelt wat je bedoeld, dat is toch wat je wilt?

Daarom deze stap voor mij, zoals ik ben; no-nonsense en gewoon goed zonder de mooie verhalen, dat zie je bij mij in alles terug.

In Lexmond en omgeving zijn veel mooie bedrijven, ik zou die graag de kwaliteit van de “grote” namen bieden, maar dan voor een aanzienlijk vriendelijkere prijs!

Net een nieuwe huisstijl? Ook dan kan ik helpen met het doorvoeren van eenheid tot in de puntjes, immers het zit hem in de details!

Nieuwgierig? Tijd voor jouw bedrijf om tot leven te komen?

Ik ben bereikbaar onder 06 25230515 of per mail onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot snel!