Wij zijn Richard, Rolf en Ronnie. Drie vrienden, geboren en getogen in de streek Vijfheerenlanden en alle drie woonachtig in Lexmond.

In ons dagelijks leven zijn wij actief in de Geometrie, Brandpreventie en ICT. Doorgaans in het weekend actief met de kids, sporten en uiteraard bier drinken. En laten wij nu van die hobby een leuk idee hebben bedacht: een eigen bier maken.

Waarom? In de coronatijd konden we niet meer sporten en de scholen gingen op slot. Wat doe je dan? Inderdaad: een eigen bier maken. Het idee is ontstaan op de achterkant van een bierviltje, hoe kan het ook anders?

Overal waar je komt zie je wel een streekbier. Een biertje dat iets van de streek uitstraalt. Wij als speciaalbierliefhebbers misten dit in onze streek Vijfheerenlanden.

Na maanden van voorbereidingen zijn wij 1 februari 2021 gestart met Vijfheeren Bier. Een succes, zo bleek. We werden enorm enthousiast ontvangen door de streek.

Sinds die tijd is Vijfheeren Bier op vele plekken in de Vijfheerenlanden te verkrijgen en inmiddels ook daarbuiten. Wij leveren aan horeca, slijterijen, retail, recreatie, groothandel en online bierwinkels.

Ook hebben wij samenwerkingen met lokale partners die kerst- en relatiegeschenken leveren.

Vijfheeren Bier in jouw horeca-zaak, slijterij, supermarkt, kerstpakket of relatiegeschenk?

Neem contact met ons op en wij vertellen je de mogelijkheden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten,

Richard van Steenis, Ronnie van Kippersluis en Rolf van Dijk

www.vijfheerenbier.nl

 RRR