Wij zijn Alex en Dennis van der Linden, vader en zoon, van Bike Totaal van der Linden.

Alex woont al 31 jaar in Lexmond en zoals hij zelf altijd zegt ... "ik kan niks anders dan fietsen maken". Dennis is er geboren en getogen, en erg betrokken bij alles wat er in Lexmond gebeurd.

Alex werkt al vanaf zijn 13e in de fietsenbranche, het begon als vakantiehulp. Al snel werd dit loondienst en de laatste paar jaar was dit filiaalhouder. 21 jaar geleden is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen en heeft een fietsenzaak geopend in Maarssen. Toen Dennis 6 jaar geleden in dienst kwam zijn de ideeën begonnen.

Wat is er nu mooier dan een zaak in je eigen dorp?

Toen in 2022 ten oren kwam dat de fietsenzaak in Lexmond te koop kwam was er dan ook weinig twijfel. Deze kans kunnen we niet laten liggen! En zo hebben we in 2023 de deuren kunnen openen van Bike Totaal van der Linden in Lexmond. Een droom die uitkwam.

Wij zijn dealer van Koga, Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, en ons sportmerk Wilier.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van zowel stadsfietsen als eBike bakfietsen, race, ATB en kinderfietsen. Ook voor al uw accessoires kunt u bij ons terecht.

Een afspraak maken kan online via Bike Totaal, telefonisch of gewoon bij ons in de winkel.

Wij proberen alle reparaties die voor 10:00 uur s ’ochtends gebracht zijn altijd s ’middags voor 17:00 weer klaar te hebben staan, mits er geen onderdelen voor besteld moeten worden.

Voor advies en vragen bent u altijd welkom in onze winkel op de Gregoriuslaan 2A.
De koffie staat altijd klaar!

Bike Totaal van der Linden
Gregoriuslaan 2A
4128SZ Lexmond
0347-342529

biketotaal logo