Als nieuw lid van de LOV Lexmond stel ik mij graag kort voor. MDOrganized bestaat sinds 2012. Na een jarenlange carrière als directiesecretaresse (oa Rabobank Utrecht) ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Ik richt mij op efficiency en ben sinds 2019 werkzaam als trainer Moeiteloos Werken. Ik help ondernemers en hun personeel aan overzicht en structuur in tijd, mailbox en agenda.

Daarnaast richt ik mij als virtueel assistent/professional op het dagelijks management bij organisaties. Ook in het dagelijks management ligt mijn focus op overzicht en structuur in tijd, mailbox en agenda. Een van mijn motto’s is: ben je druk of doe je druk!

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en het projectbureau voor virtueel professionals. Samenwerkingen ben ik aangegaan met de trainers van Moeiteloos Werken en de trainers van De Reus Business. Privé woon ik met veel plezier sinds zomer 2021 samen met man en hond in Lexmond.

MDOrganized
Kortenhoevenseweg 43C
4128 CM Lexmond
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-13191576

Logo MDOrganized 1500px