Unicum is al ruim 70 jaar een begrip in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Hoe kunnen we dichtbij onze klanten staan? Hoe kunnen we het elke dag weer beter doen? Hoe zorgen we dat we aandacht houden voor het milieu en onze processen hierop inrichten? En hoe kan bijvoorbeeld bedrijfskleding daadwerkelijk de uitstraling van onze klanten versterken? Al deze en vele andere vragen houden ons dagelijks bezig.

Natuurlijk zijn we trots. Trots op 70 jaar Unicum. Ooit startte opa met het vervaardigen en verkopen van professionele reinigingszeep. Hij verkocht dit aan bedrijven in de regio. Dat regionale karakter hebben we altijd behouden en zijn gevoel voor dienstverlening en service zit in ons bloed.

In de loop van de jaren hebben we ons assortiment flink uitgebreid. Klanten kunnen bij ons terecht voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, hygiƫne- en reinigingsproducten. Maar bovenal willen we graag de partner zijn die met u meedenkt, u helpt en adviseert bij het maken van de juiste keuzes.

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Hagestein, waar wij bedrijven adviseren op het gebied van bedrijfskleding en het bedrukken en borduren hiervan.
Bezoek ook onze website; www.unicum.biz waarin wij u meenemen door 70 jaar Unicum en de organisatie die wij vandaag de dag zijn.

 

Graag tot ziens,

John en Petra Hol